viata

puterea rugaciunii simtite intr-un mod simplu si curat


Exista.Se stie ,se vrea a se sti sau nu cum miracolele credintei sunt nelimitate,nedeslusite de stiinta.

Nu traiesc intr-un spatiu lumesc asteptand acceptarea cuiva.La fel ca multi semeni,am trait dezamagiri,clipe neintelese, descurajari, neimpartasirea opiniilor,insa ceva m-a schimbat radical.In 2009 viata nu a mai vrut sa o traiesc intr-un mod in care nu voiam.Mi-a rupt pur si simplu drumul si a trebuit sa ma opresc si sa vad altfel.Obligata. Nu am vorbit multa vreme despre tot ce am trait,nu puteam ,nu stiam si nu ma mai recunosteam.

Am nevoie prea mare sa inteleg.Sa inteleg ca eu nu traiesc sa cumpar o casa ce va ramane in acest spatiu definit,ca nu traiesc sa lupt pentru a-mi dovedi fie mie fie altora ,ceva.Am convingerea ca exist pentru altceva,diferit de casa cumparata,de EU-l orgolios ce vrea sa stiu de existenta lui,de incrancenarile vazute pe chipuri,de lupta pentru a dovedi unii sau altii care natiune e mai putenica.

TRAIESC pentru altceva,diferit de aceste „aspiratii”.

Ganduri roiesc in mintea mea,se vor definite.Am gasit si simtit cai de a intelege.In aceasta VIATA ,nu ma opresc din moment ce am pasit pe un altfel de drum.

M.

2 gânduri despre „puterea rugaciunii simtite intr-un mod simplu si curat

  1. Daniel,va multumesc in primul rand pentru rabdarea de a fi citit si vazut micul filmulet.Despre ganduri, pot sa va spun ca le simt precum vulcanul inainte de a erupe ,undeva in adancul sufletului ,cu nevoia de contur. De ceva vreme roiesc continuu,nu au inca o forma clara. Va voi transmite cat de curand ceva mai concret de atat!

    Apreciază

Lasă un comentariu