nu auzisem de iubirea lor


de fapt ,cred ca ne este de folos ,intotdeauna, cand auzim despre alte persoane,doar urmarind acele fapte spre inaltarea noastra.

Ca este iubirea unui rege sau a unui om mai putin cunoscut,n-ar fi ceva iesit din comun,insa, de cele mai multe ori intereseaza intensitatea iubirii si a puterii,tariei de a depasi fara temeri piedici ce pot sa opreasca o iubire.

Imi plac si mi-au placut oamenii luptatori si darzi in reusita gandurilor,recunosc.

Astfel ca ,m-a emotionat aceasta femeie si ,am vrut sa am putin din istoria ei,undeva pe o pagina inserat.

…Și regii iubesc, nu-i așa?(citit undeva)
S-au cunoscut în 1939. Erau de aceeaşi vârstă. Ea venise la Bucureşti pentru o reprezentaţie la Teatrul Regal, dar nu s-a mai întors la Roma, pentru că tânărul Mihai a plăcut-o. Câteva luni, Mariella a rămas în Capitală, dar avea să înceapă războiul, și acelea au fost ultimele nopţi de dragoste…

… pentru că altele au fost priorităţile Regelui în anii care au urmat. Dar Mariella Lotti nu a renunțat să-i scrie, chiar dacă Mihai n-a mai dat niciun semn. Cinci ani mai târziu, actriţa reuşește să se întoarcă la Bucureşti, pentru a juca într-un film. Mihai a acceptat să o vadă pentru câteva ore, dar întâlnirea avea să fie dramatică pentru Mariella. Sfătuită să se întoarcă în Italia, își va anunța familia că vrea să se retragă la mânăstire. Regele află și îi transmite să aștepte până la sfârşitul războiului. Actriţei i-a mai venit inima la loc, s-a dedicat rolurilor şi a aşteptat. Încă patru ani. După care a primit vestea că Mihai s-a logodit cu Ana de Bourbon-Parma. Și nu de la el, ci din ziare. A vrut din nou să se retragă din societate, ba chiar a fost admisă la o mânăstire. Dar a reuşit să se îmbărbăteze şi s-a refugiat în muncă. A continuat să joace în filme, până la 33 de ani, când s-a retras definitiv. A murit la 85 de ani.

Este povestea ,pana la urma, a unor oameni ,dincolo de statutul lor social…

Este o poveste de iubire! Desi a fost scurta ,in ceea ce priveste perioada,sunt convinsa ca a dainuit in sufletul lor pe veci….

Deci,si regele,dincolo de coroana ,are suferinta inimii neimplinite,insa,are datoria de onoare de a-i sprijini pe altii in ceea ce pentru el nu a putut face…sa aiba grija de inimile si realizarile,multumirile altora….

M.

Reclame

2 gânduri despre „nu auzisem de iubirea lor

    1. eu recunosc ca, aceasta povestea cu sambure de traire adevarata,mi-a aratat din nou cum unele iubiri se fac in aparenta ca se uita si in esenta raman fidele sentimentelor ce le-a facut sa se nasca

      Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s