daca este cineva ce are nevoie de o mana de ajutor….sunt aproape


un mesaj primit de la o prietena m-a determinat sa vad daca o mediatizare de acest gen este un ajutor de care au nevoie cei pentru care se daruieste prin profesia aleasa…

Buna Maria,

Am nevoie de ajutor si nu stiu cum altfel pot incepe acest mesaj! Desfasor o campanie impreuna cu colegii mei, pentru copiii cu care lucrez, si am nevoie de ajutor pentru a strange niste bani. Daca ai timp sa ne ajuti sa facem o campanie de succes si sa ajutam copiii, am fi recunoscatori, iar daca nu ai timp si disponibilitate pentru asta, ajuta-ne sa stragem pentru copii banii de terapie.

Ce poti cumpara cu 10 lei in anul 2013?
2 sticle de cola, 3 pungi de chipsuri, aproape un pachet de tigari, 2 l lapte, 6 calatorii cu metroul, 2 inghetate, o revista, aproape 2 l benzina sau altele de acelasi fel.

Daca 10 lei nu-s chiar atat de multi, te rog sa iti aduci cardul in fata computerului, si sa cumperi bani pentru familiile copiilor cu autism.

Care ar fi rezultatul acestei actiuni? Am da familiilor copiilor cu autism un moment de respiro financiar, stiind ca luna aceasta o ora, o zi, o saptamana o vei cumpara si oferi tu copilului lor. Pentru ca ei fac asta de luni de zile, poate de ani de zile si nu-si permit sa se opreasca. Si chiar daca astazi vor lua o pauza financiara, luna viitoare vor intra din nou in joc, si vor incepe lupta pentru viata copilului lor. Oamenii acestia vor lupta in continuare pentru copii lor, dar in fiecare zi a vietii lor, vor pune banii in terapia copilului si vor renunta la concedii, la carti, la iesiri, la renovarea casei, schimbatul masinii, haine, la distractiile pentru fratii sau surorile fara autism.

Ce face un copil cu autism care are terapie diferit fata de unul care nu face terapie? Sta linistit in statie si asteapta tramvaiul fara sa tipe si sa alerge ori sa traga de ceilalti oameni, mananca singur, se joaca pentru cateva minute si o lasa pe mama sa-si rezolve o sarcina urgenta, ii comunica ce are nevoie sau ce nu doreste, intelege ca atunci cand cineva ii vorbeste este important sa raspunda si el facand sau spunand ceva, cand termina ora de terapie alearga in bratele parintilor pe care pana de curand nu-i recunostea, merge la gradinita si la scoala, pregatindu-se astfel pentru o viata independenta.

Licitatia de suflet a banilor copiilor cu autism!

Poti cumpara si oferi 15 minute dintr-o ora de terapie cu 10 lei;
Poti cumpara si oferi o ora de terapie cu 40 lei;
Poti cumpara si oferi o zi 3 ore de terapie cu suma de 120 lei;
Poti cumpara si oferi o saptamana cu 15 ore de terapie 600 lei;
Poti cumpara si oferi o luna si astfel sa ajuti o familie care in in fiecare luna trebuie sa gaseasca banii astia pentru copilul pe care doreste sa-l vada independent – 2400 lei;
Poti cumpara si oferi un curs organizat in tara pentru 50 educatori sau parinti cu 4000 lei.

Acum te invitam sa faci ceva concret, adica chiar sa donezi, si daca nu poti face acest lucru pentru ca ai motivele tale intemeiate, te rugam sa trimiti mesajul nostru prietenilor si colegilor tai. Proiectul nostru este postat si asteapta ajutorul tau, aici:
https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Recuperare-in-autism
Iar detalii despre autism si AITA sunt aici http://www.autism-aita.ro, Facebook Asociatia Aita, http://www.autismro.wordpress.com

Te rog sa nu consideri spam acest mesaj, si daca ai vreo idee despre cum altfel as putea avea mai mare succes, am nevoie de orice ajutor. Multumesc frumos!

in viata,auzi,intelegi si actionezi…doar daca vrei sa poti

M.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s