Urgent…
Este deja, un ritm de viață… o modalitate de a-ți trăi viața.
E un cuvânt cu care trăim zi de zi pe parcursul vieții noastre agitate și căruia i-am pierdut deja tot sensul de “grabă” și “prioritate”.

Urgent…
E modul cel mai rău de a trăi pe pământ, pentru că în ziua în care plecăm lăsăm neterminate lucrurile care într-adevăr erau urgente.

Urgent…
Este să faci o pauză în viața ta agitată, și, pentru un moment, să te vezi și să te întrebi: ce importanță are tot ceea ce fac?

Urgent…
E să te oprești și să vezi… cât de mare ești!

Urgent…
E ca atunci când te plimbi pe stradă să-ți ridici privirea, să-ți intorci capul și să privești în jurul tău; observă cerul, copacii, păsările… oamenii!

Urgent…
Este să fim mai umani… mai frați!

Urgent…
Este să știm să prețuim timpul pe care ni-l cere un copil.

Urgent…
Este ca într-o dimineață să te trezești devreme și să privești răsăritul, să-i simți căldura și să-i mulțumesti lui Dumnezeu pentru un cadou atât de mare.

Urgent….
Este să te simți viu cu trup și suflet!… Să-ți vezi brațele, picioarele, corpul, inteligența și să vibrezi cu adevărat cu viața!

Urgent…
Este să faci pauză un moment în timp ce muncești, să ieși afară, să respiri profund și să simți cum aerul îți umple plămânii și… Să realizezi că ești viu!

Urgent…
Este să le spui oamenilor din jurul tău că îi iubești, cât îi iubești astăzi, și să nu aștepți ziua de mâine ca să faci asta.

Urgent…
Este să nu lași ca viața să-ți treacă într-o clipă și ca, atunci când privești în urmă, să nu fii deja un bătrân care nu mai poate da timpul înapoi…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s