5 gânduri despre „indragostirea…

  1. Iosif, in alti timpi, as fi avut cumva aceeasi parere cu a ta, insa prin experienta proprie si prin ce am observat la alte cupluri, pot spune ca ce spune aceasta femeie este cel putin 90% adevarat. N-am vazut barbat sa respecte o femie ce a iubit-o doar pentru ca arata bine, ca gatea bine, ca era super inteligenta sau mai stiu ce altceva…. ca aveau experiente amoroase de care se simtea multumit.
   Dragostea contine si astea, insa dincolo de chimie, mai sunt cateva „condimente relationale”.
   Ma arat curioasa cum vezi tu „pura si adevarata”….si neconditionata.
   Este foarte interesant cum vad oamenii directiile aceluiasi drum 🙂 Impartaseste cu noi din simtirea sau trairea ta, daca doresti, desigur. Multumesc!

   Apreciază

 1. Personal consider ca 99% din ceea ce omul numeste dragoste, este de fapt egoism, egocentrism, bazat în cea mai mare parte pe interesele personale, abia apoi pe cele ale partener(ei) ului iar aceasta „iubire de sine” care primeaza în toate aspectele si dimensiunile perceptiei rational-sentimentale ale omului, indiferent de timpul si spatiul geografic în care a venit pe lume, este scrisa in genele ADN-ului fiecarei celule vii al organismului uman care de la nastere pâna la moartea biologica a materiei lupta pentru supravietuire si perpetuarea speciei, la fel ca oricare specie de mamifere primare involuate.
  Pentru ca nu prea îmi place scrisul, am sa-ti trimit un videoclip spre analiza, asteptând sa-ti exprimi parerea personala dupa ce-l vei urmari si analiza.
  Personal consider ca omenirea întreaga sufera de o PIRDERE A IDENTITATII ORIGINII, care a progresat de milenii, direct proportional cu (r)evolutia stiintifica si tehnologica a omenirii.

  Apreciază

  1. personal, ma las intr-o transformare pe toate planurile, insa tot zic ca ce a fost in trecut si nu schimba /transforma spre intelegere si intelepciune nu pare sa fie acel adevar profund,
   Multumesc Iosif pentru varianta oferita! Toate bune!

   Apreciază

 2. Cine descopera „adevarul profund” adevarat, absolut, atemporal, este detinatorul „cheilor împaratiei cerurilor si are certitudinea eternitatii, a continuitatii existentei infinite, dincolo de spatiu si timp, de moarte si Locuinta ei, dar sunt aproape sigur ca nu crezi în astfel de transcendente miraculoase, a viermilor gretosi ce se transforma în fluturi, ca si cum omul ar fi o masina, lipsit de întelepciune, iubire, sentimente nobile, vointa, credinta, speranta, putere de a-si învinge EGOULoferindu-l, (rastignindu-l) în favoare semenilor, mai incapabil decât o larva… 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s